26/4/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 26 al 1 de Maig

Ostres, a barna m'he quedat sense internet i no he pogut fer l'anàlisi abans. Després de 4 dies sense entrar a la pàgina m'ha sorprès perquè està tot una mica aturadet....a veure si escriviu coses!
Bé, a lo que anavem...Anàlisi del cap de setmana. Dijous no vam fer res, divendres passat vam quedar per fer unes maduixes, unes gramoles i uns sielus. La veritat és que va ser un dia "diferent" tot i que pugui semblar que no. 1.- Fran se'n va anar al Bora Bora 2.- Conduia el Marc! 3.- Després de la maduixa, vam anar a fer unes gramoles amb Marc, Ori i Ferran. 4.- Vam entrar a Sielu a les 3:30! Total, per estar-nos-hi 45 minuts només però no calia més...En arribar a Callús vam seguir la festa, uns rallies, uns horts, unes sortides, uns riures, i anar a dormir a quarts de 6h...y hasta aki puedo leer. Totes aquestes raons em porten a qualificar el divendres de diferent. El dissabte va ser més "normalet". Uns sopars, unes maduixes i uns menfis. Que qui van ser els protagonistes? Doncs, Xavi, Oriol, Fran i Ferran. El Ferran va plegar veles doreta, però la resta van acabar la festa sense més preambuls, tot i que algunes retrobades amb unes Glòries i unes Ucrainotes van caure.

I ara espai per la publicitat. Tornant dels anuncis la Programació! TAM TIM TOOMM
Vine dissabte a les 5h al Camp de futbol Municipal de Callús! Partit de màxima tensió entre el 2n classificat, el Navarcles de Múrcia, i el 3r classificat, el Callús, on tots dos equips es juguen una plaça d'ascens. A falta de 3 jornades pel final la classificació està que treu fum! T'hi esperem!

Després de l'anúnci....Programació setmana:
Dijous: Unes sortides a la maduixa, amb alguna convidada especial...i ja veurem! Xavi i Oriol van a Barcelona a veure Circ do Solei!
Divendres: Unes maduixes, uns KARAOKES i uns sielus, almenys això és lo que vam parlar de fer el finde passat.
Dissabte: Jo proposo fer una sortida diferent a Menfis: nosé uns Bora Bora, uns VIC's uns barcelones...
Diumenge: Dia tranquil per recuperar per afrontar el pont de dilluns i dimarts amb garanties.
Dilluns: Vam dir d'anar a Cunit. El marc posa la casa i ho hem d'aprofitar. Hi ha gent que el dilluns té pont, aleshores proposo marxar al matí cap a Cunit per tal d'aprofitar el dia i fer una mica de platgeta. Els que no tinguin pont, pujeu després i ens trobem a l'hora de sopar a casa el Marc. A la nit, festeta.
Dimarts: Ens recuperem de la ressaca tot prenent al sol a la platja de Cunit. Dinem, fem el bago una mica pel passeig marítim i tornem a la tarda cap a casona.

Apalis! Poseu comentaris!!! Vull saber opinions de tothom! Qui vindrà, qui no vindrà, qui vindrà alguns dies, altres propostes, etc etc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de cunit s'ha d'acabar de confirmar, potser no podrà ser, pq tinc la iaia d'alla ingressada, que es va trencar el femur, l'han d'operar i estem força liats. Ja us dire algo de segur! Potser uns kareokes divendres si, ferran quan vulguis gravem l'imne ( versio pirata)
Marc.

Anònim ha dit...

Ostiii! L'himne sisi!
A veure, tu divendres tarda treballes? Jo fins les 5h podria, sino pos quedem dissabte a les 12h migidia. Va be? Ja diras algo.
Tema Cunit confirma-ho ja, perquè sino pot ser intentariem buscar alternatives. Ole! Dema KARAOKE!
Marc contesta e?
Ferran.

Xavi ha dit...

Les ultimes noticies q se, despres de parlam ORi, Ferran i jo es q deixem el Karaoke x dissabte. Jo avui no surto com suposo q sabeu. Lo de cunit, bona idea, si es pot, es clar, sino, pos algo farem.

Marc ha dit...

De lo de Cunit millor buscar alternatives, pq hi haura els meus pares atabalats amb la iaia a lhospital