31/5/07

7 dies per la PATUM!!!!

Ja només falta una semana per a la celebració anual d'una de les festes més importants i emotives de Catalunya, LA PATUM. Jo no hi faltaré i espero que tohom s'animi a venir, ja que es una festa digne de veure pels q no la coneixen i imprescindible pels q ja fa anys q no ens la perdem.Per comensar a fer boca, aki tenim un dels salts mitics d'akesta emotiva festa, els Turcs i Cavallets. El salt de Plens el deixarem per mes endavant...

5 comentaris:

Marc ha dit...

UUUFFFFFFFFFF! Quina gentada! No ho sé pas, quan veig tanta gent ja em fa mandra, ja veurem. HI haurà cervesa?

Ei hem fotut una entrada al mateix temps!

Anònim ha dit...

Ei molt bé aquestes dos entrades alhora! Així aquest mes hem arribat a les 23, a una del mes passat, ha estat un bon sprint final.
Ferran

Anònim ha dit...

Jo Xavi vindré a la PATUM! A més dijous crec que no tindré entreno, així que podem anar a sopar allà a Berga...ja en tinc ganes!!!! És una festassa (no tan com els Sant Fermins, però s'hi acosta!)
Ja és bo que vagis ficant l'ambientillo de PATUM pel blog.
Ferran

Anònim ha dit...

Jo de dijou a diumenge full time. Ei Ferran, la PATUM és la òstia , cen cops millor que qualsevol altre festa haguda i per haver i no és per què sigui del Berguedà eh! je je
Raquel

Xavi ha dit...

Stic dacord am la Rakel, la PATUM es tan o millo q SAnt Fermins, el q passa es q no es pot comparar, son diferents. El que sa de fer es anar a les dues festes, com fare jo, aixi no hi ha problema!!! jeje.