1/6/07

Callús tal com és

Cinc imatges aèries del nucli urbà de Callús comparades amb cinc imatges d'altres indrets, a la mateixa escala, que ens fan pensar com n'és de petit i delicat el nostre poble.


Al costat de Port Aventura el nucli urbà de Callús no passaria de ser un trist far-west o qualsevol altre dels continents que hi ha al parc temàtic. De fet podriem aparcar tot el poble dins els seus espais de parking.


Els abonats del gol nord es podrien tirar a la piscina veient com el barça perd la lliga, i anar del Camp Nou al "mini" seria fer tot un passeig (de Callús).

De ben segur que cada habitant de Callús tindria uns quants containers enormes per guardar totes les coses al Port de Barcelona.


El poble passaria desaparcebut dins la banya petita del Delta de l'Ebre

I amb la variant del poble no fariem ni la recta de Montmeló

Espero que Callús no creixi massa com perque deixi d'existir tal com és.
Per veure millor les imatges cliqueu sobre d'elles

8 comentaris:

Anònim ha dit...

OStia, ma agradat aixo eh!! Xo, tot i no ser el meu poble, no canvio pas Callus, x cap dels indrets de les fotos, x petit q sigui. Pq veieu q jo tb me lestimo aket collons de poble.
XAVI

MIKI ha dit...

tinc alguns dubtes amb les comparançes, la recta de montmelo fa 1km aprox i la variant en fa vora 2, aixo esta molt bé d'aqui uns anys tornarem a com para fotos, ja veurem quin canvi.

Anònim ha dit...

Bones, m'ha agredat aquesta comparació d'imatges, però tinc els meus dubtes si tot és a la mateixa escala, però tot i això potser... les distàncies enganyen molt. De totes maneres, aquest poble per sort o per desgràcia ja està canviant i encara canviarà més.
apa que vagi bé!
Albert

Unknown ha dit...

De fet... Callús ja no és així (i mira que fa 5 o 6 mesos que no hi poso peus!). Aquestes actualitzacions... (www.crítiques.com)

Anònim ha dit...

A mi també m'han agradat aquestes comprarcions. Així d'aquí uns mesos o anys ho podrem recuperar i fer l'abans i el després...
Malauradament la pela és la pela i Callús s'està venent!!!
Pa per avui i gana per demà...
Anònimaaaaa

Anònim ha dit...

Les fotos son antigues, els pisos de 50m de sobre la via encara no hi són.
I sí, les escales de les fotos són les mateixes segur!

Anònim ha dit...

Ei tans anònims aki....poseu el nom cony!!! Que això es un blog d'una colla del poble, i volem saber ki dona aquestes opinions tan sabies!!! Firmeu!
Ferran

Anònim ha dit...

Ei marc! molt currat l'apartat i molt bona manera d'obrir un debat sobre Callús.
Jo sóc dels que pensa que "qui perd el seu paisatge perd part del seu lloc" i afegiria que de canvis n'hi ha d'haver però s'ha de mirar com es fan...
Anònim 3...Raquel(farem cas al ferrran)