4/6/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 4 al 10 de Juny

Aquest cap de setmana s'han fet vàries activitats...Per començar, el divendres vam quedar per fer un minisoparet, amb Oriol, Gerard, Ferran i més tard es va afegir Marc i Raquel. Tot seguit ens vam desplaçar a la Maduixa, i acte seguit, cap a la Carpa del Riu! Allà a la carpa del riu vam poder tornar a reviure com en temps passats lo què era la Sala Callús. Ens vam trobar molta gent del poble, i també de Súria. M'agrada, es respira ja l'ambientillo de l'estiu. A la carpa van passar vàries històrietes....desde unes retrobades, a uns Backs to Manila, altres que treien altre cop la Black'n Deker (més de una hora i mitja de treballs intensos, deu ni dó!!), altres que no tenien més feines que comptar apnees...Doncs sí, vam trobar a molta gent: Gent que ens acompanyaran a Sant Fermins: uns Damià i Issac, unes Àngels, unes Elianes, unes Cristines (parlo amb plural en honor a l'Àngels, per si ho llegeix, que de fet no m'extranyaria, ja que Oriol li va explicar desde el 1r comentari fins a l'últim de la pàgina, jejeje). I així va ser el divendres.. Quan ens anàvem a dormir, Xavi s'aixecava per anar a una despedida que va causar estragos..."y hasta aquí puedo leer"
Dissabte vam anar a sopar, amb Oriol, Fran i Ferran. No erem molta més gent...Xavi de despedida, Marc fent caminades amb Raquel, Miki preparant la pujada a Sant Mateu (per cert, que va ser segon! Felicitats!!!)...I els altres, cap a Menfis.
Diumenge a quarts de 8 del vespre vam fer uns voleis-platja:que va durar una hora i mitja!! Això si que és estiu! Tením ganes de tornar a assaborir la terra fina.
Programació setmana:
Dijous 7: PATUM!!!!! De moment Miki, Massana, Ferran, i lúltim fitxatge, Sílvia! Qui més s'apunta?? Marxarem a les 8h del vespre per anar a sopar a Berga.
Divendres 8: El Fran i el Ferran van proposar d'anar a La SAL (Hospitalet). Després de festa tornar, ja que el Fran treballa a les 6h del matí, i sinó no arriba, jejeje. Què us sembla? Qui s'apunta?
Dissabte 9: A les 8h del vespre uns voleis-platja!!!! A les 10h al PDC. Sopar + maduixa + festa. Em sona que vam dir de fer algo diferent, però ara no em ve a la memòria....Qui s'enrecordi que ho proposi a la zona de comentaris.
Diumenge 10: Piscina + Volei Platja a les 8h del vespre.
I fins aquí amics (deu ni dó la secció d'aquesta setmana, quanta lletra! Ara s'haurien de posar fotos per fer-ho més amè, no? jeje, sinó sembla un llibre d'aquells tan llargs i sense dibuixos, jeje). Apa, poseu comentaris!

Dissabte 9

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És cert, podriens posar alguna foto de tant en tant.
Jo divendres tinc un altre sopar d'equip, tercer consecutiu.
Ah! i si algun dia entre semana hi ha ganes de fer una volei ja mho direu , jo m'apunto, pero fer 2x2 es molt dur!

marc

Xavi ha dit...

mol completa akesta cronica, ni doooo!!! Jo nomes dir q encara tic destrossat del finde, me de recuperar fisica i mentalment... Jo aket finde tic sol a casa. No vol dir res, xo sempre es tenen mes llibertats...jeje.
Tema voleis, jo mapunto a tot. Ja ens direm algo.
Tema patum,a vere si s'anima mes gent!!

MIKI ha dit...

Tenim nou fitxatge, Javi Pulido, aixi ja ens veurem el dijous, jo divendres no sortire el dissabte anem a pujar ports de muntanya amb el Barru, dissabte si sortire