11/6/07

Cronica de PATUM 2007

Dijous de Patum, Ferran, Miki i Xavi keden al PDC a les 21h. Agafen el Leoncio i cap al Berguedà. Pel camí ens ambientem am unes musikes patumaires x entrar en calor. Arribem, sopem, el Miki compra un barret i cap a la Plaça! Comencem saltant uns Nans Vells, uns Gegants i uns Nans Nous. Agafem posicions, ens bestim am la indumentaria reglamentaria i a esperar que entrin els 100 plens a la PLaça. Som 3 i decidim q Xavi salti sol (ja q es el vetarano i expert, jeje) i Miki i Ferran junts. Comença el salt, Xavi agafa bones posicions prop d'un Ple i fa un salt impecable. Miki i Ferran tenen problemes. A mig salt la careta d'un dels Plens els cau al damunt, no sel poden treure de sobre. S'estan creman els braços i les mans. Decideixen deixar-se anar, xo ja es massa tard. El Miki pos escapar-se i només presenta mnultiples cremades a braços i mans. El Ferran corre pitjor sort, li entra una espurna al ull i surt de la Plaça am la cara negre, com si vingues de la guerra.
Ens trobem a la sortida. Xavi content del salt perfecte q acaba de fer, Miki amb els braços negres i encara am el shock del moment. El Ferran.... a la ambulancia. Li posen un parxe, li netegen la cara i ens trobem els 3. Ens fem un fart de riure, el Ferran al cotxe a dormir. Xavi i Miki segueixen la festa. Fan el segon salt junts, un atre cop impecable. Quatre Tiravols amb el Joan Serra, Silu i companyia i cap a casa. Parada obligatoria a Cal ROsal, bufem, i 0,0 SIN ALCOHOL. A dormi q l'endema treballem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crónica també impecable! però es troba a faltar més documents gràfics-humorístics, ja els penjareu

marc

Anònim ha dit...

Quin crack Ferran...

Osti! això em recordo aquell dia que haviem d'anar a port aventura i per culpa del meu ull vam acabar a l'hospital de manresa.
Resultat: un ull tapat i cap a la piscina d'Aguilar.
Ei! pero am alegria!

Raquel