17/6/07

Fauna nocturna a la comarca d'Osona

Eren els volts de les 2 de la matinada d'un dissabte de comensaments d'estiu a la comarca d'Osona en un petit pub-bar musical de la capital de la zona. Tot estava trankil, cadascú am el seu refrigeri i la gota de suor al front, s'ha de dir q l'ambient estava mooool caldejat. Un individu al podi, amb un paraigües a la ma, fenlo tocar tal guitarra fós, el vam anomenar el "tonto del poble". En un moment donat van entrar una colla de mascles, amb el factor viril desenvolupat i donan-lo a coneixer. Es creuen uns "machos mans" i son habitants d'un petit poble de la comarca del Bages, crec q es diu algo aixi com Capdellús. Tal qual entren al local es fan notar, un d'ells, rosset i q es fa dir pel diminutiu del seu nom estableix contacte am el tio friki del podi, no vull ni saber de que podia anar akesta conversa de "vessugus". Un altre amb uns llavis morruts i voluminosos i amb cubata en mà fa les delicies de les admiradores i ens deleita am una mostra de la seva gran arma de seducció, els seus sucosos i carnosos llavis.

Per acabar, toca parla de l'home de la nit, el qual no necesita presentació. Es va asseure al podi i am una mirada penetrant i deixant anar el fum de la cigarreta d'una manera sensual i arrevatadora, atrau d'una manera fulminant a dues pobres noies indefenses q voltaven per la contrada amb simptomes de debilitat i feblesa. El final va ser clar, van caure a les seves urpes dignes del major depredador nocturn i van acabar fent una cosa dakelles q te un nom frances.....MENAIX A TRUÀ!!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ole l crònica xavi, sta molt ben feta, felicitats!!

el k pasa k i trobo a faltar una kosa: air a l nit vam tenir un moment de tensió i de discussions, ja k x entrar a les karpes d vic i avia mlta kua (pel k deia el miki 1 h)i al final vem na direcció: Menfis. alguns es van pikar 1 mika pk n volien na a mnfis pro al final a les 3 entravem x l porta d mnfis.
Ho he d dir k el principi n molava gaire les cançons k i posaven pro dsp ens vem animar tots i vem acabar..esgotats (uns + k daltres..hehe).
espero k l rpoxima sortida poguem na a vik, axo si jo n porto el kotxe!!

rOSER

Anònim ha dit...

Eiiii!!! Molt bona la crònica, això m'estalvia feina de l'anàlisi del cap de setmana!!!
Seguiu així que ho feu molt bé.
Que no pari l'estiu!!!!!!
Ferran.