26/6/07

Anàlisi del cap de setmana i Programació setmana del 25 al 1 de Juliol

Aquesta setmana pasada, el dijous vam fer sopar: en principi havíem de ser uns quants, però al final la gent es va anar rajant, i total, que al final vam anar Xavi i Ferran, sopar íntim, al Food Factory i després unes maduixes.
Divendres era jornada de descans per alguns, per afrontar el dissabte de Sant Joan amb garanties. Però no tothom va ser capaç de descansar: Xavi perdut per Fonollosa, Oriol va fer uns barcelones, i Fran va fer unes Carpes del Riu. Dos individus es van presentar a dormir ja de dia...un altre encara es va comportar....adivineu ki son! jeje
Arribava dissabte de Sant Joan. Xavi encara de casament, els altres vam formar una bona colla, i vam comptar amb la presència de Maria Enguix i Victor Sada. Així que Raquel, Marc, Fran, Oriol, Miki i Ferran vam anar a sopar a la Taverneta, després de revetlla a Manresa a sentir el Concert de Mitjanit, i apurar les últimes hores de la nit a la Carpa.
Diumenge vam tenir una altre convidada, Roser, la noia que ens acompanyarà al volei-platja Callús va venir a pasar el dia, unes piscinetes, uns volei-platges, a sopar, xixonenca, i a dormir!

Programació Setmana:
Divendres: FESTA MAJOR a CALLÚS! 22h Sopar GREC! 3 plats + beguda (vi) + postres + cafè val 6 euros...O sigui, i pot haver taja per 6 euros! Qui es vulgui apuntar que ho digui, que s'ha de reservar prèviamant! Després poden caure unes carpes del riu trankilament.
Dissabte: Dia Brutal de FESTA MAJOR A CALLÚS! a les 6:30h tarda: Soleres contra Casades de Volei-platja, amb Massana com a àrbitre i Ferran com entrenador de les Solteres. A les 7:30h futbol sala, solteres contra Casades. Després podem fer un soparillo a Callús i a les 11h nit CORREBARS!!! Tot seguit, CONCERT DE MITJANIT. FESTAAAA!!!!
Diumenge serà un dia per recuperar forces, això no vol dir que després de unes piscinetes relaxants, poguem fer uns volei-platges per matar la setmana.
Apa, a posar comentaris!