27/1/08

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 28 al 3 Febrer

Bé amics, ja hem acabat una altre setmana i arriba l'anàlisi.
Divendres nit: Vam quedar a les 12h al PDC. Qui? Oriol, Carmeta, Marc, Irene i Ferran. La Carmeta va marxar d'hora, però els altres integrants van anar a la Maduixa. Va ser una gran nit, ja que hi ha mil històries a explicar. Intentaré ser breu: La Irene portava cotxe, així que els 3 nois vam poder beure (amb moderació), després de 3 birres, calia algo més...un cubata de vodka amb red bull!! TOMA!!! Això va fer animar als nostres protagonistes, i al Toni, que ens va convidar a un xupito!!! Sortint de la Maduixa a les 2h tocades, uns Stop and Go's a la Gramola!! Allà vam trobar l'Ariadna. Després de fer un altre xupito, cap a Sielu! No vam haver de fer cua, potser perquè era tardet, però millor, perquè feia fred! A l'entrar, el Marc ens va convidar a....AL GUARDAROBA! jejeje. Dintre Sielu molta gent coneguda, més cubates, els divendres a Sielu són molt grans!!!
A les 5h guardaroba i cap a casa, ens esperava el dissabte de Carnestoltes a Callús. El viatge amb el cotxe de la Irene per emmarcar...(veure frase del finde).
Dissabte a les 12h quedavem a casa el Marc per preparar la nostre comparsa. Open Callús, format per Marc (Xarxa i pilota), Ferran (àrbitre i xarxa), Oriol (tenista guanyadora), Xavi (tenista perdedora). Després d'ultimitzar els detalls de l'espectacle, a dinar. A la tarda tothom va preparar individualment la seva disfressa. I va arribar les 9h del vespre. Anem a sopar a Cal Pey (Fran, Ariadna, Irene, Raquel, Oriol, Ferran i Xavi). A les 10h anem a vestir-nos i a fer l'assaig final. A les 11h entrada al Casal. Comença l'espectacle!! Ens ho vam passar moooolt bé! Aquest és el segon any que ens vestim (l'any passat vam fer de vells) i també vam tenir l'agraïda col.laboració del públic amb els seus riures. Amb això ens hi conformem, i ens reafirma que potser tampoc va estar tan malament! Haurem de demanar que en la pròxima edició hi hagi la comparsa que faci més riure....així potser guanyem algo, a part de la satisfacció personal que ja guanyem cada any, clar! jeje. Però ja se sap que, lo important és participar!
Després balls i ballarugues pel Casal amb Trifàsic. El grup no està gens malament, on van poder fer disfrutar l'allò més als callussencs i callusenques amb la seva música.
Diumenge de relax. M'imagino que tothom ha fet les seves cosetes individuals....

Programació setmana:
Divendres: Quedem a les 12h al PDC. Els divendres a la Maduixa i al Sielu estan força bé...així que proposo seguir donant la nostre confiança. I més divendres que som principi de mes!!!
Dissabte: Tots preparem la disfressa individual per anar a Sallent. Quedem a les 9h al PDC per anar a sopar + desplaçament a Sallent al Carnestoltes de Sallent!

Frases del finde:
-Dissabte nit: Ara surto de Badalona!!! VAMOOOOOOOOOOSSS!!!
-Divendres nit: Jo Irene si anés a darrera amb el cotxe ja t'hauria avançat fins i tot en contínua....però ei!! He anat molt segur, e?!

I res més amics i amigues, a posar comentaris i a esperar l'entrada que faci el Xavi del vídeo de la nostre comparsa Carnestoltes Callús 2008! A disfrutar-la tan com nosaltres ho vam fer representant-la!
Que vagi molt bé la setmana a tothom i recordeu que: SOU-TOTS-MOLT-MACOS!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

s'ha de dir que després de decidir consensuadament que anirime a vic la nit del dissabte la majoria de participants es van fer enrere.
Només uns pocs valents vem acabar anant al sielu...
m

Anònim ha dit...

És veritat, m'ho he deixat de posar això!! Després del Carnestoltes Callús a Ariadna, Marc, Raquel encara els hi van sobrar forces per acabar la nit a el Sielu. La veritat és que si que s'havia parlat d'anar a Vic, però després de dormir poques horetes la nit anterior (vam anar a Sielu), i després de que s'allargués més del compte la festa a Callús, les forces van anar minvant. Jo m'havia de llevar a les 9h el diumenge, i no m'hi veia en cor. Deu ser qüestio de l'edat, aiai.
Però divendres que ve, altre cop a Sielu!!!
Ferran