2/1/08

MILLORS MOMENTS 2007

L'any 2008 ja és aki i deixem enrera un magnific 2007 ple de grans moments. Uns moments que han viscut els nostres 6 protagonistes del PDC (Ferra, Oriol, Marc, Miki, Xavi i Fran). Moltes festes, celebracions d'aniversaris, sopars, trobades, salts al riu, festes Majors i un llarg etc... Cal dir però, que moltes d'akestes "aventurilles" han anat acompanyades de mes gent, i des daki donar les gracies a totes akelles persones que han format part de la vida del PDC i ens han obsequiat amb grans moments dignes de record.

A totes les cadenes de TV, al acabar l'any, fan un recull de les millors imatges de l'any. Nosatres no voliem ser menys i aixo mateix hem fet. A continuacio us presentem un recull de les millors imatges gravades pels propis protagonistes. Molts dels videos son inedits, altres ja havien sortit a la llum en alguna ocasio.

Baixeu la llum de l'habitacio, poseu els altaveus i dexeu-vos portar x la musica i les imatges que han donat color a les vostres vides durant aquest ultim any....

10 comentaris:

Anònim ha dit...

k xuliiiiiiiiiiiiiiiissiiiiiiiim!!!!!!!!!!!!
alegria!!!!

mc

Anònim ha dit...

Molt bé Xavi! Excel.lent creació del resum del 2007! Tot i que i falta moltes coses: Carnestoltes, Rafting...ja entenc que tot no hi podia cabre tampoc...
Ara, hem de fer moooltes activitats per crear el del 2008!
Fins aviat PDCeros!
Ferran

Anònim ha dit...

ja m'extranyava a mi q algu no em critikes el video... el proxim any q el faci algu q no es descuidi tantes coses com jo.

Anònim ha dit...

Ostia Xavi! Que no t'ho prenguis axi ome!!! Que ja té dit que és una Excel.lent creació, jo no l'hauria fet tan i tan bé, en sèrio!!! Va cony!! Que el vídeo és genial! Però fins i tot les millors pel.lícules tb tenen la seva crítica no? jeje. Fins aviat!
Ferran

Anònim ha dit...

uoooo alegria!!!! kina canço més bona!!!!

Anònim ha dit...

Realment emocionant.... significa molt x mi haver participat en algunes de les vostres "aventures", val la pena! :***
i em sap greu no haver fet cas del vídeo l'altre nit; stava pendent del Martini! jeje

Petonets!!!!! (Keralt.)

Anònim ha dit...

tranquil Xavi, li donem un 10 al teu vidio!! es archi excel·lent(q com ja saps és el més gran, ejeje)

Anònim ha dit...

Demà ja som divendres...qui voldrà fer unes maduixes i uns sielus??
FPJ

Anònim ha dit...

jo no.
X

Anònim ha dit...

n