7/1/08

Anàlisi setmana passada i Programació setmana del 7 al 13 de Gener

S'han acabat les vacances i torna la secció de l'anàlisi! M'hi recrearé, però és que no és per a menys!
La setmana passada va començar amb l'últim dia de l'any dia 31, el qual vam quedar al matí per preparar el cap d'any i al vespre...a fer un soparet on haviem de portar el menjar nosaltres! Vam ser una bona colla: Ariadna, Sarai, Sebi, Gemma, Rosereta, Massana, Queralt, Oriol, Ferran, Irene, Marc, Raquel, Anna Vall, Alba, Fran, Sílvia Obiols, Carmeta, Laia, Anna Pujols. Després de sopar, les campanades i després uns jocs per equips, on s'hi van afegir l'Albert i la Pili. Tot plegat uns riures i unes filmacions que alguna ja ha sortit a la llum. A quarts de 3, cap al Casal a acabar la festa fins les 6h del matí del dia 1 de Gener. A la tarda vam anar a netejar-ho tot ben nèt i a mirar fotos i vídeos de la diada.
El divendres dia 4 vam quedar a la nit per fer unes maduixes i uns Sielus. Dissabte la cavalcada de Reis, on vam participar activament: de patges, Miki, Oriol, Marc, Ferran. Algunes noies de mores i de reporter gràfic el Xavi, a veure si surt a la llum alguna foto! A les 12h de la nit vam quedar per anar a fer unes maduixes, i allà ens vam congregar forces: Queralt, Alba, Anna Vall, Rosereta, Gemma, Sebi, Fran, Irene, Ferran, Marc, Raquel. Semblava que estàvem força cansats perquè a quarts de 3 tothom a dormir.
Diumenge 6 sorteig del "Nen" i la Tele ELBE per un de Súria (Edu). P57. A la nit el soparet típic del diumenge, tot i que vam ser 4 comptats! Ori, Carmeta, Fran i Ferran. Quans bocates??

Programació setmana:
Durant la setmana, entregarem la Tele ELBE, el dia que digui el Xavi Bruixa d'Or, alias Floreta.Si és que estava clar que tenia una floreta al cul. Si algú vol venir que ho posi a comentaris.
Divendres: Quedem a les 12h al PDC per fer unes maduixes, i uns Sielus. El Mini ha de ser nostre!!
Dissabte: Dia INTENS!!! A les 3h de la tarda: Sallent - Callús. Camp d'herba on el Callús espera consolidar la segona plaça. Al finalitzar el partit, a les 5:45h desplaçament a Sant Fruitós de Bages per anar a veure el derbi de bàsquet entre Santfruitós i Súria, o el què és el mateix, entre Oriol i Marc. Al finalitzar el matx, soparet ràpid i a les 10h de la nit a veure la Inocentada a Manresa, on surt la nostre amiga Ariadna! Qui no tingui entrades que les compri ja! Al finalizar la sessió si encara queden forces.....alguna cosa més farem.
Diumenge: Soparet típic de fi de setmana.

Frases de la setmana:
1. Se m'estan congelant les dents del fred!
2. Esperant per entrar al Bingo. "Esperen-entren". En tren?
3.Ara, aviat es farà tard.

Apa bonics i boniques, a deixar comentaris, que jo ja m'he cansat d'escriure!
Molt bona setmana a tots i recordeu que...SOU-TOTS-MOLT-MACOS!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

va, a veure aquestes fotos de patges!
Ei i les de capdany!!

Anònim ha dit...

bon resum FERRAN!!

ADN

Anònim ha dit...

ARA AVIAT ES FARÀ TARD. va ser la frase, volent dir que es fa fosc dora.


x la resta.... paaaaaaaaaaaaaaarfectaaaaaaaaa!!!!!!!!

MC