11/6/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 11 al 17 de Juny

Ha acabat un cap de setmana ple d'activitats i ple d'anecdotes per explicar. Intentaré sintetitzar tot al màxim que pugui. Allà va....
Dijous: Arribem a dijous i toca PATUM. Vam quedar a les 9h per anar a sopar a Berga. Xavi, Miki i Ferran emprenen camí cap a Berga. Allà sopen i arriba el gran moment d'entrar a la plaça a fer el Salt de Plens. Un gran salt i unes grans cremades, que envien a algú a rebre primeres cures (per sort ja m'he recuperat i aviat podreu veure proves gràfiques de la magnitud de l'incident). La jornada, tot i ser un pèl accidentada, va ser molt maca, i allà vam veure molta gent coneguda. La patum no va decepcionar gens ni mica!!
Divendres tocava Carpa del Riu: Miki, Xavi, Oriol i Fran es van desplaçar a Manresa. Res a destacar...això si, es va tancar portes, i algú no va poder dormir gens ni mica, i va haver d'empalmar per anar a treballar (e Fran?).
Dissabte: El dissabte comença amb una apassionant jornada de lliga de futbol a 1a divisió. Sopem a l' Stop veient el Barça. Estem quasi tots: Miki, Xavi, Marc, Raquel, Oriol, Ferran (ja recuperat de les cremades post-patum), i Fran. L'Stop presentava l'ambient de les grans ocasions, però quan semblava que el Barça podia celebrar el títol, arriba la devacle.... I la lliga, pràcticament, pel Madrid. Tot i el desencís (només d'alguns) ens vam animar per sortir per Vic. Gran jornada viscuda, primer amb uns Pokets, i després unes Carpes VIC. Vam veure moltes PDA, però la jornada va ser molt entretinguda.
Diumenge va ser relax. En un principi s'havia d'anar a Berga per clausurar la Patum, però al final ens vam conformar en fer uns voleis-platja, molt entretinguts. Participants: Xavi, Gerard, Ferrané, Miki, Ferran i Fran, vam poder fer 3x3 força interessants i de gran qualitat, jeje.
Arriba moment per la Programació: Dir que aquesta setmana l'administrador de la secció causarà baixa perquè se'n va a Platja d'Aro (cap de setmana pagat pel C.F.Callús) així que us desitjo que passeu un bon cap de setmana de Festa i Diversió (que jo segur que ho faré).
Apalis! Fins aviat!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cullo i havia volei? i jo a casa...

Aquest cap de setmana surto a tope, però el sopar de divendres el fare amb els de l'equip de basquet.
marc

Anònim ha dit...

Ahir es va desenvolupar un joc impecable per part de Ferran Puig, aconseguint aixi no perdre cap joc, la cara amarga de la jornada va ser miki que va fracasar amb ambdos equips els cuals va participar...

CONCLUSIO-> El Ferran es creu bo (NO HO ES)

Gerard

Anònim ha dit...

jajajajaja.
Ostia Gerard aquí es denota certa enveja! jejeje.
No em crec bo, simplement faig bo a l'equip que jugo, jeje.
Ferran.

Anònim ha dit...

jo us podria explicar el pq de cada victoria i cada derrota, i no en tots els casos les victories son nomes gracies al Ferran... ;)
xavi