8/6/07

Per anar fent boca...(parèntesi patumaire)

Ei, ei,ei . Recordo que tenim un "assumpte pendent": anar a pujar el Pedraforca. Per anar fent boca de les muntanyes berguedanes, us penjo una foto d'aquest diumenge passat. És de la serra del Picancel al cim de Salga Aguda. Vuit horetes caminant per carenes, canals i caminets...genial!

Raquel



"Un cim és el mínim de terra pel màxim de cel"



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons, deus star forta eh!!!x cert, aket cim x on cau???
Xavi

Anònim ha dit...

El cim és molt baixet però vam fer una ruta de 15km seguint la serra del Picancel des de la Quart fins a Pedret(Berga). Una excursió molt xula perquè molt tros passa per la carena o per canals.

Ei ei demà toca patum no?

Raquel

Anònim ha dit...

Jo em sembla que no...ja en vaig tenir prou el dijous, que encara tinc secueles al meu ull dret que encara no hi veig del tot bé (em va petar un petard dels plens a la cara) i de moment, crec q u deixarem fins l'any q be...
Ferran.

Anònim ha dit...

Va avui toca passa carrers! No hi ha perill. Va pujeu i quedeuvos a sopar al terrat de casa i després pugem a Berga. Si voleu us podeu quedar a domir, els de casa meu són de vacances. Va digueu alguna cosa.
El menfis pot esperar!
Ferran: com tens l'ull? Vas passar per la creu roja?

Raquel

Anònim ha dit...

Doncs si! Vaig anar a la Ambulància d'allà, i em van dir que el divendres al matí pasés a veure un oftalmòleg. Després de 24 hores amb l'ull tapat, a poc a poc e recuperat la visió i ara podria dir que i veig al 99% de possibilitats. L'únic que em falta per veure és la meva nòvia, que no la trobo per enlloc encara :D jeje.
Merci per preocupar-vos per mi!

Anònim ha dit...

Warum Bergsteigen? "Weil er da ist." - George Leigh Mallory 1924

http://lexxa.wordpress.com/2007/06/18/24/

Greetz from Austria