12/6/07

Toca el piano amb les seves boles...

Suposo q alguns de vosatres ja laureu vist. Xo jo no em canso de veure'l. Pels que es el primer cop q el veieu, observeu la velocitat q fa anar les bones, i la seva precisio. Atencio am el final, es ElsaPatakyular!!!!!!!!

9 comentaris:

Marc ha dit...

OOO! El video és molt bó! Fa temps el vaig veure, però...
!Atenció! escric el comentari abans de tornar-lo a veure ara al blog, perque quan el vaig veure per 1r cop alguna cosa em va semblar extranya, us explico:
-Com a expianista que soc (cert, el Ferran tb) crec que les pilotes del tiu no toquen les tecles que haurien de tocar per fer sonar la cançó que sona. En un piano normal les notes greus serien a la dreta de les imatges i les agudes a l'esquerra. Al veure'l em va semblar que en algunes notes això no es complia.
Ara el tornaré a mirar i us dic el que em sembla.

Marc ha dit...

COMPROVAT! He mirat mig video i realment el tiu ho fa molt bé, PERÒ LES NOTES NO CONCORDEN, notes que sonen iguals són apretades per pilotes que cauen a llocs diferents.
M'imagino que la cançó està grabada de tal manera que quan una pilota toca qualsevol tecla del piano sona la nota que ha de sonar a la canço, i au és questió d'anar tirant pilotes i recordar quan n'has de tirar dues.
ÉS LA MEVA OPINIÓ, Ferran! Tu com a expianista que ets que hi dius??
(bueno m'he enrollat però si us hi fixeu ho veureu clar, o potser m'equivoco)

Anònim ha dit...

Com a expianista k també sóc, tens raó... es un muntatge!

Keralt.

Anònim ha dit...

Com a ex-pianista...
El video es ELSA PATAKIULAR, però aquest tio enganya com els mags!
El tio fa malabars molt bé, però de tocar el piano no en té ni puta idea...és lo què deies tu marc...deu està gravat per a que quan tiri les boles vagi sonant les notes..està clarissim!!!
Ferran.

Anònim ha dit...

-Senyora ! Le cambio a su hija por un piano! I así tocamos los dos !
(expianista)

Anònim ha dit...

Aneu a cagar tots!!! ja se q es un muntatge, cony, i jo no e tocat mai el piano. Xo collons, es espectacular. JA no penjo mes videos :'(
xavi

Anònim ha dit...

jajajajja! Xavi no t'emprenyis cony! El video és espectacular...però es com un truc de magia...que dius! Ostres...que guapo! Pero si veus el truco,ho dius, no? Segueix penjant videos així que son bons!
PD: Digam algo de lo de Praga!
Ferran.

Anònim ha dit...

la proxima entrada serà la 100 !

Anònim ha dit...

Aket video pot ser mol espectacular pro jo krek k tb és un muntatge, ja k kuan el tiu tira l pilota al piano n pot ser k toki l tekla k vulgui i a+, k nu+ toki l kina vol!!!

Ferran l'entrenament d'avui ha stat b, pro nkara ens kda mlta pràctika!!!
krek k ens en ensurtirem!!

apa adws

Rosereta