26/1/08

UN AMARATÓ????

Dilluns passat vaig fer examens teorics als meus alumnes de 3er d'ESO. Sisi, heu entes be, a l'educacio fisica tb ia teoria. A mesura que anava corregint m'adonava que la capacitat lexica i ortografica dels esmentats deixava molt a dessitjar. Fins, que vaig trobar am lo següent.
La pregunta era: digues els dos tipus de resistencia....bla, bla, bla i posa exemples.
I la resposta va ser: resistencia aerobica bla bla bla... exemples: UN AMARATÓ (suposo q veieu clar q lo q volia dir aket noi era, UNA MARATÓ. Li vaig contar com a resposta correcte pel fart de riure q em vaig fer... jeje.



6 comentaris:

Anònim ha dit...

no és il·legal això de penjar exàmens dels teus alumnes a internet?? ¬¬ jejje speru k no et descobreixin...

k vagi mb el carnaval, i tireu fotus eh! sobretot!

petonss!!

Keralt.

Anònim ha dit...

MOlt bó!! JAJA
però apa que no has fet faltes tú en la pròpia entrada.....
M

Anònim ha dit...

Va penjeu fotos del carnestoltes!!
m

Anònim ha dit...

Qui té el video? Qui té fotos? Passeu-li al Xavi o al Marc, que són els cracks dels muntatges, que d'aquí n'ha de sortir un de ben parit!!! I dissabte a Sallent!!!
Ferran

Anònim ha dit...

jo tinc el video, xo la qualitat no es massa bona... el q filmava su podia aver currat una mica mes... Si em passeu fotos fare alguna coseta i la penjo.
X

Anònim ha dit...

Jo no tinc fotos, les càmares eren de la Raquel i del Marc. Apa, doncs ja ho sabeu, passeu-li al Xavi!!! A veure que tal surt el muntatge! Ànims crack! Pensa que també has de penjar les fotos d'entrega de la tele!
Ferran